Circle Way Sverige

|

Information, bilder och samtal i cirkelns tecken

Om Kalle

Jag träffade Manitonquat (Story) och Ellika första gången i Hälsingland omkring år 1997. Efter ett par läger tappade jag kontakten men återfann den i Mundekulla, Småland 2007 – ett kärt återseende.

Våren 2009 arrangerade jag och min fru Camilla ett läger med Story och Ellika på Hawaii. Sommaren 2009 hjälpte vi Peter Elmberg att arrangera en konferens i Mundekulla med anledning av Storys 80-årsdag. Sommaren 2010 och i viss mån 2011 var jag ansvarig för programmet och samordningen på lägret i Mundekulla. Jag är sedan 2012 med i arrangörsgruppen bakom de årliga lägren i Sverige och är också beredd att hjälpa till med andra circle way-aktiviteter om idéer finns.

Storys och Ellikas läger har inspirerat mig att leva i större gemenskap och närmare naturen. Jag har lärt mig att lyssna aktivt, att formerna vi möts på spelar stor roll, att vi kan mötas på djupet med enkla medel.

För övrigt är jag universitetslektor i praktisk filosofi vid Umeå universitet. Min yrkesmässiga hemsida finns på kallegrill.se.

Comments are closed.