Circle Way Sverige

|

Information, bilder och samtal i cirkelns tecken

Bokcirkel startar – Manitonquats “Have You Lost Your Tribe?”

April 23rd, 2012 at 10:14

Med början den här veckan kommer jag och Camilla att tillsammans läsa Manitonquats senaste bok Have You Lost Your Tribe? och turas om att skriva någon sorts reflektion om varje kapitel. Vi räknar med att det blir ett kapitel per vecka. Vi bjuder in alla som vill att läsa tillsammans med oss och reflektera med egna kommentarer på våra inlägg! Inläggen kommer också att finnas kvar här på sidan som en sorts personlig introduktion till boken och Manitonquats filosofi, på svenska (själva boken finns hittills bara på engelska).

Välkommen till bokcirkeln!

/Kalle

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>