Circle Way Sverige

|

Information, bilder och samtal i cirkelns tecken

Uppdatering om 2010 och 2011

February 28th, 2012 at 15:41

Den här sidan har legat och vilat ett tag men ute i verkligheten har saker och ting hänt! Det blev ett jättefint läger i Mundekulla med Story & Ellika 2010. Jag var ansvarig för programmet och samordning mellan de olika inblandade – Mundekullahjältarna Peter och Anne, våra kära lärare Story & Ellika och de olika grupperna/klanerna. Många tyckte att det var bra med lite mer rigid struktur och lite mer frihet och luft i programmet än tidigare år. Delar av denna struktur fanns kvar till 2011 då jag var lite mindre ansvarig men fanns på plats. Framför allt var detta två fina läger med den där speciella starka gemenskapen som Story & Ellika alltid lyckas skapa, med mängder av nära möten och insikter. Vi blottlade våra gamla mönster i cirkel- och parsamtal och roade varandra med lekar och uppträdanden. Vi var en liten stam för en knapp vecka, alla lika värda, lika välkomna. Båda åren hade vi schemalagda barnaktiviteter större delen av tiden och 2010 arrangerade Frank Robra ett väldigt uppskattat ungdomsläger för de lite äldre barnen, som löpte parallellt med huvudlägret under större delen av veckan och avslutades med utomhus övernattning!

/Kalle

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>