Circle Way Sverige

|

Information, bilder och samtal i cirkelns tecken

Sommarläger i Mundekulla 11-16/7 + Konferens 17-18/7

January 23rd, 2010 at 17:11

Datum är nu bestämt för sommarens läger med Manitonquat och Ellika i Mundekulla, Småland. Jag Kalle kommer att ta ett större ansvar för lägret detta år. Det kommer bli ett kärt återseende med vissa nya inslag. Vi avlastar Story genom att släppa in lite nya ledare för vissa aktiviteter. Direkt efter lägret blir det en konferens på tema Natur och Mänsklighet, med Story och flera andra väldigt intressanta talare.

Här är inbjudan på svenska och engelska!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>