Circle Way Sverige

|

Information, bilder och samtal i cirkelns tecken

Circle Way-läger i Umeå

December 22nd, 2015 at 8:55

För ett tiotal år sedan hade Story och Ellika flera läger i Umeå som arrangerades av Ove och Karin Svensson. Nu i sommar 1-7/8 2016 arrangerar Kalle och Camilla Grill ett läger utanför Umeå utan Story och Ellika men i deras andra och med liknande upplägg. Klaner, uppmärksamt lyssnande, osv. Alla måltider lagas tillsammans enligt schema. Låga priser tack vara ideellt arrangemang och relativt billig lokal – vackra Lyckebo kursgård på en vik i Tavelsjön. Läs mer och anmäld dig här! (Facebook-event här).

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>