Hem

CIRCLE WAY CAMP UMEÅ 2018

VÄLKOMMEN HEM!

Känner du en längtan till djupare gemenskap med andra människor? Är du trött på att fångas i de individualistiska och kommersiella ideal som råder i samhället? Vill du mötas bortom hierarkier och diskriminering, som medmänniska, där alla är värdefulla precis som de är? Saknar du din stam? -Då vill vi varmt välkomna dig till en veckas läger i cirkelns tecken.

 

Circle Way Camp* bygger på en uråldrig form att mötas som människor - i cirkel. Grunden är att en talpinne skickas runt och den som håller i pinnen delar det som hen vill med allas fokus och positiva uppmärksamhet. Det upplevs ofta som väldigt givande att bara lyssna och att bli lyssnad till, utan att bli avbruten. Med liknande enkla metoder övervinner vi den isolering vi ofta kan uppleva, isolering ifrån andra människor och från oss själva.

 

Årets läger är en kortvariant av vårt vanliga upplägg, två dygn istället för fem-sex. Precis som vid det längre lägret skapar vi cirklar i olika former och med olika teman. Vi leker, dansar, samtalar och tar del av fördjupande workshops. Beroende på hur många vi blir delar vi kanske upp oss i två eller fler klaner - en mindre grupp som gör vissa övningar tillsammans återkommande. Vi hjälps åt med praktiska uppgifter och med att möta lägrets yngre deltagare - barnen - där de är.

 

Platsen för lägret är Norrmjöle havsbad , 2 mil söder om Umeå. Priset är helt enkelt helpension som betalas på plats till personal där, 360:-/person för middag tisdag till lunch torsdag, samt avgift för att tälta, 280:-/tält för båda nätterna. De är viktigt att du anmäler dig så att vi kan beställa plats och mat för rätt antal.

 

Hjärtligt välkommen "hem" till cirkeln, önskar Camilla Måne och Kalle Grill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Circle Way har utvecklats av Manitonquat/Medicin Story som tillsammans med sin fru Ellika Linden lett Circle Way-läger världen över under många år (läs mer här). Vi har medarrangerat deras läger under flera års tid och sedan 2016 erbjuder vi vårt eget Circle Way-läger.

 

LÄGER 2018

 

Tisdag 31/7 kl 13 till torsdag 2/8 vid lunchtid.

 

På Norrmjöle camping utanför Umeå.

OM CIRCLE WAY I SVERIGES RADIO P1

 

Lyssna på Kalle Grills Tankar för dagen om mötet med Circle Way och vilken plats den indianska talpinnen fått i hans liv.